Descopera solutiile noastre profesionale pentru prelucrarea laptelui. Cheaguri si enzime de cea mai buna calitate, esentiale pentru obtinerea laptelui coagulat si a branzeturilor delicioase.

Cheagurile noastre sunt disponibile sub forma de lichid, in variante de 100 ml si 250 ml, si sub forma de enzime uscate, cu optiuni de 1 gram si 500 grame. Alegerea variantei potrivite iti permite sa gestionezi procesul de coagulare a laptelui in functie de nevoile tale.

Lichidul de cheag reprezentat de la Ideal, este usor de dozat si se amesteca omogen cu laptele. Ofera o coagulare uniforma si controlata. In plus, varietatea de dimensiuni te ajuta sa ajustezi cantitatea de cheag in functie de cantitatea de lapte pe care o prelucrezi.

Aceasta enzima este provenita din intestinele mamiferelor ierbivore. Se folosesc 2 ml de solutie pentru 10 l de lapte cald (35 °C).
A se agita solutia inainte de folosire. Timp de coalgulare: 45 minute.

Enzimele noastre de inalta calitate sunt produse in SUA de Valiren Rennets & Ingredients. Prezentate sub forma de pulbere, asigura o durata de viata lunga si eficacitate pe termen lung.

Enzimele sunt esentiale pentru transformarea proteinei din lapte intr-un coagul consistent, primul pas catre obtinerea branzeturilor delicioase. Se folosesc in doza de 1 gram Valiren pentru inchegarea a 100 l lapte.

Indiferent daca esti un producator de branzeturi experimentat sau un incepator pasionat, cheagurile si enzimele noastre sunt partenerii tai de incredere in procesul de prelucrare a laptelui.

Calitatea si consistenta de Cheag Valiren pentru realizarea branzeturilor, te ajuta sa obtii mereu rezultate excelente. Indiferent de tipul de branza pe care il pregatesti.

Alege calitatea pentru pasiunea ta pentru prelucrarea laptelui. Cu Cheag Valiren pentru realizarea branzeturilor, vei aduce savoarea autentica a branzeturilor proaspete si delicioase in fiecare casa.